Učenje nemščine na drugačen način

Z razvojem interneta smo pridobili ogromno novih možnosti za preživljanje prostega časa in ena izmed njih je zagotovo tudi e-učenje jezikov. Zaradi natrpanega vsakodnevnega urnika in pomanjkanja časa postaja e-učenje nemščine vse bolj priljubljena oblika tudi pridobivanja znanja nemščine. Prinaša namreč številne prednosti, s katerimi je učenje nemščine veliko bolj prilagodljivo in manj stresno.

Maksimalna prilagodljivost uporabniku

E-učenje nemščine ima zelo pomembno prednost, ki jo pri standardnih jezikovnih tečajih pogreša veliko tečajnikov: prilagodljivost. Tečajnikom ni treba usklajevati svojega urnika in obiskovati tečaja v točno določenih terminih in včasih celo daleč od doma, temveč lahko učenje povsem prilagodijo svojim željam. Sami se lahko odločijo, kdaj, kje in seveda kako pogosto se bodo posvečali učenju.

Pomanjkanje časa ni več ovira

E-učenje je primerno tudi za tiste, ki veliko potujejo, zelo zaposlene podjetnike, tiste, ki nimajo rednega delovnega urnika, študente z različnimi urniki predavanja, zaposlene mamice… Skratka vse, ki bi se želeli naučiti novega jezika, a nimajo časa ali prevoza, da bi redno obiskovali tečaje v živo.

Kadarkoli in kjerkoli

E-učenje nemščine je dobra izbira tudi zaradi svoje prikladnosti/dostopnosti. Razvoj tehnologije je tradicionalno učenje jezikov iz učbenikov prenesel na prenosne naprave in v aplikacije. Te lahko uporabljamo kjerkoli – na počitnicah, med odmorom, na avtobusu ali preprosto doma na kavču. Učenje jezika je tako še bolj prilagojeno posamezniku, ki se zanj lahko odloči kadarkoli.

Personaliziran tečaj

E-učenje nemščine je priljubljeno tudi zaradi personalizacije, ki jo zelo pohvalijo tisti, ki že imajo izkušnjo z e-učenjem. Tečajniki lahko sami izbirajo, kako hitro želijo napredovati, kako dolgo želijo utrjevati določeno snov. Izbirajo pa si lahko tudi teme ali področja, ki jih posebej zanimajo ali jim kako drugače koristijo. Pri učenju se jim ni treba nikomur prilagajati in si krojijo svojo učno pot glede na svoje cilje in potrebe.

Idealna kombinacija – trening v živo in prek spleta

Pogosta težava pri spletnem učenju je, da nam preprosto zmanjka discipline ali pa bi želeli naučeno snov utrditi tudi skozi pogovor v živo. Lingula zato ponuja tudi možnost učenja v kombinaciji s trenerjem, ki učence usmerja in jim pomaga prek programa Skype. Spletni tečaji so res odlična priložnost za usvajanje novega jezika prek interaktivnih iger in drugih aktivnosti. Napredek pa je možno ves čas preverjati z vmesnimi in končnimi testi.

Profesionalna rešitev za e-učenje nemščine

Lingula ponuja odlične e-rešitve tako za začetnike kot za posameznike, ki bi želeli osvežiti in nadgraditi svoje znanje tujega jezika. Če vas zanima e-učenje nemščine in bi ga radi preizkusili tudi sami, nam pišite na nina@lingula.si in svetovali vam bomo. Z veseljem vam bomo tudi v živo predstavili program e-tečaja in način učenja.

Imate vprašanja o e-učenju nemščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.