Učenje nemščine

Učenje nemščine – koristi pri sklepanju poslanasveti za učenje

Nemci praviloma dobro govorijo angleško, zato ne moremo reči, da posla ne boste sklenili (ein Geschäft abschließen), če ne znate nemško in se učenja nemščine tudi ne nameravate lotiti ali da vas kot zgolj angleško govorečega popotnika ne bodo sprejeli gostoljubno in prijazno.

Pogosto pa je prav znanje nemščine tisti jeziček na tehtnici (das Zünglein an der Waage), ki bo v neformalnem pogovoru po sklenjenem poslu »otoplilo« vašega poslovnega partnerja (Geschäftspartner) in vam omogočilo ustvariti sproščen odnos in naklonjenost.

Znanje nemščine in poznavanje nemške kulture sta zagotovo eden od pogojev (Voraussetzung) za uspešno sodelovanje, zato je učenje nemščine dobra odločitev (eine gute Entscheidung).

Zakaj učenje nemščine?

Znanje nemščine vam omogoča

  • suvereno komunikacijo: nemški jezik je najbolj razširjen materni jezik v Evropski uniji
  • poslovno uspešnost: pri sklepanju poslov je znanje nemščine zagotovo prednost, ki prepreči marsikateri nesporazum in odpre mnogo vrat
  • boljše možnosti za zaposlitev tako v Sloveniji kot tudi v kateri od nemško govorečih držav;
  • spoznavanje bogate kulture
  • sproščena potovanja v nemško govoreče dežele; občutek odprtosti, da se lahko pogovarjate z “domačini” v nemščini

V Linguli bo učenje nemščine zagotovo prijetno, napredek (Fortschritt) pa hiter. Govorili boste od prve ure dalje. Uigrana ekipa učiteljev vas zna motivirati in pripravi učinkovit ter zabaven jezikovni trening.

Čas je za akcijo – kateri tečaj nemščine bi bil za vas najprimernejši?

Če ne veste, kateri jezikovni tečaj bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.