Začetni tečaji nemščine

Lingula-ucenje-nemscine-Tečaj Nemščina za začetnike je prava izbira, če se nemško še niste učili oziroma ste pozabili že skoraj vse. Program nemščine za začetnike je zasnovan zelo praktično, teme so raznolike in uporabne.

Poudarek je na pogovoru

Tečaj nemščine za začetnike je priložnost, da se naučite sporazumevati v vsakodnevnih situacijah. Ko se boste znašli v nemško govorečih državah, vam bodo pomagale teme: predstavljanje, na potovanj, v hotelu, na letališču, vlaku, v trgovini, na ulici, enostavnejši telefonski pogovori …  Poudarek je na pogovoru, prek katerega se tečajnik nauči tudi slovnico. Vaš napredek je po začetnem tečaju nemščine najbolj »slišen«. Prebijete led in spregovorite v nemščini.

Kdaj se začne tečaj nemščine?

Večina tečajev Nemščina za začetnike se začne v jesenskem (oktober) ali spomladanskem semestru (marca). Intenzivni poletni tečaji pa potekajo julija ali avgusta. Individualni tečaj nemščine lahko začnete kadarkoli – po dogovoru. Tečaji nemščine v dvoje ali v mini skupini pa se začnejo, ko oblikujemo skupino z najmanj dvema oziroma tremi tečajniki.

Za začetni tečaj nemščine lahko izkoristite 5 % popusta. Popust velja tudi ob plačilu v štirih obrokih.

Kdo poučuje na začetnih tečajih nemščine?

Izkušene profesorice nemščine, ki znajo motivirati tečajnike in pripravijo učinkovit pouk.

Preizkusite govorno metodo brezplačno na tečaju Ekspres

Preizkusite sami, kako poteka začetni tečaj nemščine v Linguli in se prijavite na brezplačen začetni dvourni tečaj.

Svetovanje ‒  kateri tečaj nemščine bi bil za vas najprimernejši?

Če ste se nemško že učili, nas pokličite na  01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačno svetovanje: pogovorili se boste s profesorico nemščine. Skupaj boste najlažje izbrali pravi program in urnik tečaja nemščine.

Imate vprašanja o tečaju nemščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.