Prevajanje v nemščino

Prevajanje v nemščino je dandanes zelo iskana storitev, kar ni čudno, saj je nemščina najbolj razširjen jezik v Evropski uniji in ima približno 100 milijonov maternih govorcev, skupno pa jo na svetu govori okrog 155 milijonov ljudi.

Zakaj prevajanje v nemščino?

V Sloveniji je prevajanje v nemščino še posebej iskano, saj je nemščina uradni jezik naše severne sosede Avstrije, daleč pa ni niti Nemčija pa tudi Švica ne, v kateri je nemščina eden izmed štirih uradnih jezikov. Korekten prevod dokumentov v nemščino je pogosto zelo pomemben za posameznike, ki se želijo zaposliti v teh državah, in podjetja, ki tam poslujejo.

Korekten prevod dokumentov v nemščino je še posebej pomemben za posameznike, ki se želijo zaposliti v teh državah, in podjetja, ki tam poslujejo.

Korekten prevod dokumentov v nemščino je še posebej pomemben za posameznike, ki se želijo zaposliti v teh državah, in podjetja, ki tam poslujejo.

Lažni nemški prijatelji

Nemški jezik je precej zapleten, zato je še toliko bolj pomembno, da je prevajanje v nemščino profesionalno. Nemško in slovensko besedišče imata veliko t. i. lažnih prijateljev, kot so na primer roža (nem. Blumen, ne Rose), šminka (nem. Lippenstift, ne Schminken), šofer (nem. Fahrer, ne Chauffer), pri katerih je treba biti zelo previden. Dober in izkušen prevajalec bo takšne pasti vedno znal prepoznati ter vam zagotovil kakovosten in vsebinsko popoln prevod v nemščino.

Prevajanje v nemščino ‒ imate vprašanja?

Pokličite ali pišite za dodatne informacije oziroma naročilo prevoda
Za več informacij in naročilo nam pišite na prevodi@lingula.si ali pokličite telefonsko številko 01 541 00 33 ali 040 544 544.