Prevod nemščina

prevod nemščinaPrevod nemščina – slovenščina in obratno je storitev, ki je za slovenski prostor še posebej pomembna. Že v preteklosti je imela slovenščina tesen stik z nemščino, kar lahko opazimo še danes, saj je v slovenskem besedišču veliko besed nemškega izvora, ki so ali del knjižnega jezika (žaga) ali pripadajo pogovornemu jeziku (laufati, šporhet, biti ziher, …)

Potrebe po znanju nemškega jezika in po prevajanju nemščina – slovenščina pa so tudi danes velike, saj je Nemčija globalno gledano najpomembnejša zunanjetrgovinska partnerica Slovenije, obe državi pa sta tesno povezani tudi na drugih področjih. Brezhibno poslovno sodelovanje in sodelovanje na ostalih področjih pa od nas zahteva zagotoviti tekočo komunikacijo in pretok dokumentov v obeh jezikih.

Prevod nemščina – slovenščina je storitev, ki jo v Linguli opravljajo izkušeni in strokovno podkovani prevajalci, kar vam zagotovi brezhiben in kakovosten prevod s kateregakoli področja.

Zakaj potrebujete kakovosten prevod?

  • Blagovna menjava z Nemčijo vsako leto predstavlja okoli 20 odstotkov celotne slovenske blagovne menjave s svetom.
  • Nemščina je materni jezik 98 milijonov ljudi, v Evropski uniji pa je tudi najbolj razširjen prvi jezik.

Pokličite ali pišite za dodatne informacije oziroma naročilo prevoda
Za več informacij in naročilo nam pišite na prevodi@lingula.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 541 00 33 ali 030 650 255.